WildWash Sjampo Light Coats 300ml

SKU: 1011325
Manufacturer: Wildwash
149,95 kr.
Availability: In stock

Denne shampoo er specialfremstillet til lys pels. Kamille, lemon og lime lysner pelsen naturligt og fjerner mørke og gule toner samtidig med, at de tilfører pelsen lys og glans.

Wild Wash er en eksklusiv serie af naturlige plejeprodukter til hund og kat udviklet og produceret i England – med fokus på luksus og velvære for både kæledyr og ejer. Produkterne kendetegnes ved deres lækre og blide dufte samt de nøje udvalgte naturlige ingredienser med særligt plejende og nærende egenskaber. Alle produkter er håndlavede og anvender naturlige ingredienser, som vi kender fra luksus-plejeserier til mennesker, og som har hver deres særlige funktion.

Wild Wash produkterne indeholder ingen parabener, pthalater, phosfater, sulfater eller andre skadelige stoffer. Der anvendes kun 100% rene essentielle olier – ingen syntetiske eller semi-syntetiske dufte. Og med Wild Wash har du garanti for, at der ikke er lavet dyreforsøg i forbindelse med hverken produkterne eller de enkelte ingredienser.

Om Wild Wash shampooer

OBS! Denne shampoo er super koncentreret og skal fortyndes i forholdet 32:1

En 300ml flaske svarer derfor til 10 L færdig shampoo, når den er blandet op i det rette forhold! En 300 ml flaske rækker derfor til minds 10 vaske for en stor hund og op til 20 vaske for en lille hund.

Customers who bought this item also bought