WildWash Sjampo Pro Anti Flea 300ml

SKU: 1011328
Manufacturer: Wildwash
149,95 kr.
Availability: In stock

I denne shampoo er tilsat særligt udvalgte naturlige ingredienser fra fire forskellige kontinenter. Fælles for dem alle er, at de i deres hjemlande er anerkendt for at være den mest effektive naturlige ingrediens til at afskrække insekter. Ved at kombinere disse ingredienser har Wild Wash skabt en effektiv og naturlig anti-loppe shampoo til hunde. Dette unikke mix af urter og planter anvender ingredienser såsom pebermynte og lavendel, som sammen er et effektivt værn mod lopper, flåter og andre insekter.

Wild Wash er en eksklusiv serie af naturlige plejeprodukter til hund og kat udviklet og produceret i England – med fokus på luksus og velvære for både kæledyr og ejer. Produkterne kendetegnes ved deres lækre og blide dufte samt de nøje udvalgte naturlige ingredienser med særligt plejende og nærende egenskaber. Alle produkter er håndlavede og anvender naturlige ingredienser, som vi kender fra luksus-plejeserier til mennesker, og som har hver deres særlige funktion.

Wild Wash produkterne indeholder ingen parabener, pthalater, phosfater, sulfater eller andre skadelige stoffer. Der anvendes kun 100% rene essentielle olier – ingen syntetiske eller semi-syntetiske dufte. Og med Wild Wash har du garanti for, at der ikke er lavet dyreforsøg i forbindelse med hverken produkterne eller de enkelte ingredienser.

Om Wild Wash shampooer

OBS! Denne shampoo er super koncentreret og skal fortyndes i forholdet 32:1

En 300ml flaske svarer derfor til 10 L færdig shampoo, når den er blandet op i det rette forhold! En 300 ml flaske rækker derfor til minds 10 vaske for en stor hund og op til 20 vaske for en lille hund.