WildWash Pro Balsam 300ml

SKU: 1011317
Manufacturer: Wildwash
149,95 kr.
Availability: Out of stock

Lækker conditioner fra Wild Wash til en ekstra nærende behandling efter vask med Wild Wash Shampoo. Shea smør, kokosnød og rosenolie  har alle blødgørende egenskaber og giver fugt til hud og pels. De kan desuden hjælpe med at mindske tabet af protiener fra håret og genopbygge hårets naturlige fugtighed. Disse ingredienser giver således håret ekstra elasticitet, forebygger knækkede hår og giver en fyldigere og smukkere pels.

Efter vask med WildWash Shampoo, skyl grundigt. kom WildWash conditioner på den våde pels og masser den blidt. Lad det sidde i et par minutter for at pelsen kan absorbere plante ekstrakterne og de æteriske olier, så hud og pels kan få fuldt udbytte af produktet. Skyl ud med lunkent vand. Brug evt. WildWash pelsspray efterfølgende.

Fordele:

  • Naturlig & Økologisk
  • Giver volume
  • Efterlader pelsen dejlig blød
  • Ingen syntetiske olier
  • 100% parabenfri
  • Ingen parfume

Om WildWash: 
WildWash er et nyt koncept af hud og pelspleje produkter til din hund og kæledyr. WildWash er naturligt ph-balanceret og med anti-irritationshæmmende sojabønne fosfolipider og Neem (en planteolie), som giver naturlig beskyttelse mod insekter og infektioner. Næringsrig Sea Kelp nærer og fremmer pelsen mens Aloe Vera lindrer og beroliger.

Pebermynte, rosmarin og citrongræs neutraliserer bakterier og du får en ren og velduftende hund.

De naturlige WildWash produkter indeholder ingen parabener, ingen Ftalater, ingen fosfater, ingen petrokemikalier, ingen sulfater og ingen PEG'er. Der bruges 100% rene æteriske olier - ingen syntetiske eller halvsyntetiske dufter.

Forud for vask, børst pelsen grundigt for at løsne snavs. Brug evt. WildWash Detangle som hjælp til at få styr på filtret og uregerlig pels, gør pelsen helt våd med vand.

Anvend WildWash shampoo og massér forsigtigt gennem pelsen, undgå øjnområdet. For et optimalt resultat, lad shampoo arbejde et par minutter så planteekstrakter og æteriske olier kan arbejde. Skyl grundigt og gentag hvis nødvendigt.

Brug derefter WildWash Conditioner for det bedste resultat.

Customers who bought this item also bought