WildWash Pro Sjampo Sensitive 300ml

SKU: 1011319
Manufacturer: Wildwash
149,95 kr.
Availability: In stock

Denne shampoo er simpel, mild og uden tilsatte dufte. Shampooen er derfor velegnet til hunde og katte med særlig følsom hud og pels samt til hvalpe og killinger. Aloe Vera og primrose olie virker sammen og renser blidt samtidig med, at de blødgører, beskytter og giver fugt til hud og pels.

Wild Wash er en eksklusiv serie af naturlige plejeprodukter til hund og kat udviklet og produceret i England – med fokus på luksus og velvære for både kæledyr og ejer. Produkterne kendetegnes ved deres lækre og blide dufte samt de nøje udvalgte naturlige ingredienser med særligt plejende og nærende egenskaber. Alle produkter er håndlavede og anvender naturlige ingredienser, som vi kender fra luksus-plejeserier til mennesker, og som har hver deres særlige funktion.

Wild Wash produkterne indeholder ingen parabener, pthalater, phosfater, sulfater eller andre skadelige stoffer. Der anvendes kun 100% rene essentielle olier – ingen syntetiske eller semi-syntetiske dufte. Og med Wild Wash har du garanti for, at der ikke er lavet dyreforsøg i forbindelse med hverken produkterne eller de enkelte ingredienser.

Om Wild Wash shampooer

OBS! Denne shampoo er super koncentreret og skal fortyndes i forholdet 32:1
En 300ml flaske svarer derfor til 10 L færdig shampoo, når den er blandet op i det rette forhold! En 300 ml flaske rækker derfor til minds 10 vaske for en stor hund og op til 20 vaske for en lille hund.

Customers who bought this item also bought

Ikki á goymslu
Picture of Red Dingo B-Love Halsbånd 20-32cm 12mm Lilla