OptimaNova Ketta v/Høsnarunga & Rís 2kg

Komplet foder til den voksne kat med et højt, naturligt indhold af fiber, der hjælper katten at forhindre hårboller og gøre så de let kan passere gennem fordøjelses-systemet. Kombineret med zink kan gendannelsen af huden og en sund og glansfuld pels understøttes
SKU: 1100011
Manufacturer: Optimanova
199,95 kr.
Availability: In stock

Adult kat med kylling 2 kg & 8 kg

Single-protein Premium-fuldfoder til katte fra det 1. leveår, kødandel på 75% - deraf 40% frisk kød, med præbiotisk FOS & MOS, optimalt calcium-/fosfor-forhold, omega-3 & omega-6

Kattens opførsel og spisevaner minder meget om vildkatte, løver, tigre og leoparder. Først og fremmest er de kødædere fra naturen. Hvis katte levede i vildmarken, ville deres næring hovedsageligt bestå af frisk, fedtfattigt og proteinrigt kød. Visán Optima Adult med kylling er et afvejet, letfordøjeligt tørfoder til udvoksede katte med et indhold, der minder om kattens naturlige ernæring.

En kødandel på 75% sørger for masser af kvalitetsproteiner. En højteknologisk fremstillingsmetode gør det muligt, at forarbejde frisk kød med kun en enkelt opvarmning under produktionen og dermed sikre en lavere denaturering af proteinerne. Dette garanterer proteiner i topkvalitet. Også næringsstoffer og vitaminer bibeholdes stort set med denne metode. Omkring 40% af kødet består af frisk kød med 0% knogler, 30% dehydreret kød, som leverer essentielle aminosyrer, og 5% dehydreret lever, som gør foderet ekstra letfordøjeligt.

Righoldige omega-3 og omega-6 fedtsyrer kan styrke immunsystemet og beskytte imod adskillige sygdomme. Udviklingen og funktionen et sundt nerve- og hjertekredsløb fremmes. Kombineret med zink kan gendannelsen af huden og en sund og glansfuld pels understøttes. FOS er præbiotisk virkende stoffer, som fungerer forebyggende på udbredelsen af patologiske bakterier i tarmen og som kan fremme de gode bakterier, som sørger for en afvejet tarmflora. MOS, ligeledes med præbiotisk virkning, kan hjælpe med nedbrydningen af skadelige bakterier og deres vækst, samt styrke kroppens eget forsvar. Den vigtige aminosyre, taurin, er ekstra vigtig for katte, da de ikke selv kan producere stoffet i kroppen. Den understøtter syns- og hjertefunktionen og kan forebygge hjerte- og fordøjelsesforstyrrelser. Citrusekstrakt har et højt bioflavonid-indhold med antioxiderende virkning. Aldersprocessen sættes ned i tempo, cellebeskyttelsen styrkes og beskyttes mod frie radikaler.

Katte, som er i vækstfasen, døjer ofte med tandproblemer. Et optimalt forhold mellem calcium og fosfor kan både rense tænderne i kraft af tygningen, men også reducere og forebygge dannelsen af plak og tandsten. Lugt fra munden kan også reduceres.

Alle egenskaber i et overblik:

 • Til udvoksede katte fra det 1. leveår
 • Mono-protein: lækkert fordøjeligt fjerkræ som eneste animalske proteinkilde
 • Naturligt førsteklasses-foder
 • Enestående, skånsom og teknologisk avanceret fremstillingsmetode
 • Kødandel på 75%
 • 40% frisk kød: En højteknologisk produktionsteknik gør det muligt at forarbejde frisk kød med kun en enkelt opvarmning og dermed sikre en lavere denaturering af proteinerne - sikrer at proteinerne, vitaminerne og næringsstofferne er af topkvalitet, 0% knogledele.
 • 30% dehydreret kød: Rig på proteiner og essentielle aminosyrer til opbygningen af kroppens egne proteiner og enzymer.
 • 5% hydrolyseret lever: Utroligt letfordøjeligt pga. afspaltningen af proteinkæderne, rig på proteiner og vitaminer.
 • Uden hvede, med letfordøjeligt ris: Ris er letfordøjeligt og udløser sjældent allergier, sammenlignet med hvede.
 • Omega-3 og omega-6-fedtsyrer: Styrker immunforsvaret og beskytter mod mange forskellige sygdomme. Hjertets kredsløb og nerverne styrkes ligeledes.
 • Sundt for hud og pels: Zink i kombination med omega-3 og omega-6 kan understøtte regenereringen af huden og fremme en sund og blank pels.
 • Præbiotika, FOS & MOS: FOS kan forebygge udbredelsen af patologiske bakterier og fremme de nyttige bakterier i tarmen - for en afbalanceret tarmflora. MOS kan hjælpe med at reducere skadelige bakterier og deres vækst og samtidigt gøre kroppens eget forsvar mere effektivt.
 • Rig på taurin: En righoldig aminosyre, som kattens egen organisme ikke kan producere. Understøtter synsevnen og hjertets funktion og virker også præventivt mod hjerte- og fordøjelsesforstyrrelser.
 • Citrus-ekstrakt: Indeholder righoldige antioxidanter, som kan hjælpe med at bremse alderstegn og ligeledes beskytte cellerne mod frie radikaler.
 • Tændernes sundhed: Optimalt calcium-/fosfor-forhold, forebygger og reducerer plak og dannelsen af tandsten.

Fodringsanbefaling

Optimanova Adult Kylling kattefoder er et fuldfoder.

Kattens vægtDaglig mængde ved normalvægtDaglig mængde ved overvægt
3 kg45 g-
4 kg60 g45 g
5 kg80 g60 g
6 kg95 g70 g
7 kg110 g80 g

Ingredienser:
Frisk kylling (40%), ris (15%), tørret fjerkrækød (30%,) majs, majsgluten, kyllingeolie, gær, kyllingeleverhydrolysat (5%), roepulp, fiskeolie, fisk, salt, tørrede hele æg, natriumfosfat, inulin [kilde til fruktooligosakkarider] (0,1%), mannanooligosakkarider (0,1%), kaliumchlorid, yuccaekstrakt, citrusekstrakter med højt bioflavonoid-indhold.

Tilsætningsstoffer:
Ernæringsfysiologiske tilsætningsstoffer:
Vitamin A (20.000 UI/mg), vitamin D3 (1.500 UI/mg), vitamin E (550 mg/kg), vitamin C (75 mg/kg), L-taurin (950 mg/kg), DL-methionin (1.000 mg/kg), jern-sulfat-monohydrat (220 mg/kg), kalium-jod (3,5 mg/kg), kobolt-sulfat-heptahydrat (1,2 mg/kg), kobber-sulfat-pentahydrat (9 mg/kg), mangan-sulfat-monohydrat (10 mg/kg), zink-oxyd (150 mg/kg), natrium-selenit (0,45 mg/kg).

Teknologiske tilsætningsstoffer:
Beskyttet med naturlige antioxidanter (tocoferoler) med aldershæmmende virkning gennem bekæmpelse af frie radikaler, som er med til at forsage kræftsvulster.

Analytiske bestanddele:
RåproteinRåfedtRåfibreRåaskeKalciumFosforKostfibreFugtighedOmega-3 fedtsyreOmega-6 fedtsyre
32.0 %16.0 %3.0 %7.0 %1.1 %1.0 %7.0 %9.0 %0.6 %3.0 %

Customers who bought this item also bought