Snack'it Hampolja 500ml

SKU: 1000392
219,95 kr.
Your price: 131,97 kr.
Availability: Out of stock
Hampolie er en yderst nærende og sund olie til hunde.

Hamp foderolie er fremstillet af ubehandlet, koldpresset olie af frøene fra hampplanten. Via koldpresning (temperaturen af frø og olie må ikke overstige 40°C) bevares de vigtige og værdifulde bestanddele.

Hamp foderolie anbefales især ved allergiske reaktioner og pelsproblemer. Der findes mange erfaringer på, at gamma-linolensyre har haft en tydelig, positiv virkning ved allergiske irritationer. Hampolie hører til de få undtagelser i naturen, som indeholder denne sjældne og vigtige fedtsyre.

Hamp foderolie

  • Øger vitaliteten
  • Styrker immunsystemet
  • Giver pelsdragten glans og elasticitet
  • Stabiliserer stofskiftet


Ud over vitaminer, sporstoffer o.a. gør de mange flerumættede fedstyrer denne hamp foderolie så værdifuld. Mangel på essentielle fedtsyrer kan forårsage hudforandringer som eksem og allergiske irritationer. Essentielle fedtsyrer spiller en afgørende rolle i hudens barrierefunktion. De regulerer det transepidermale vandtab, der foregår via overhuden og som ved mangeltilstande stiger kraftigt. 

Eksemer og allergier: Den enzymatiske omdannelse af linolsyre til gamma-linolensyre er ude af balance hos dyr ramt af eksem, hvorved der opstår underskud på langkædede, essentielle fedtsyrer. Denne ubalance udlignes via målrettet tilskud af gamma-linolensyre. 

Heling: Næsten alle eksemer og allergier er et resultat af miljøpåvirkninger, hvis symptomatiske årsager er komplekse og ofte svært gennemskuelige. Forstyrrelserne i stofskifteprocesserne kommer tilsyne i de ydre organer som hud, pels og fjerdragt. Hampolie bevirker i mange tilfælde en hurtig lindring af de allergiske symptomer.

Værd at vide: I humanmedicin bruges hampolie på grund af sin gamma-linolensyre som dokumenteret middel ved neurodermitis.

Anbefalet fodermængde:

Hamp foderolie er et tilskudsfodermiddel.

Tilsætning af få sprøjt i foderet sikrer dækning af det daglige behov for de mest essentielle fedtsyrer.

Katte: det anbefales at give 1/2 tsk dagligt eller 1 tsk 3 gange om ugen. 
Hunde: det anbefales at give en mellemstor hund 1 spsk 3 gange om ugen. 
Gnaver: det anbefales at give 1/2 tsk per 1 kg kropsvægt 3 gange om ugen.

Customers who bought this item also bought