OptimaNova Eldri Ketta Mature v/Høsnaru. & Rís 2kg

Ernæringsmæssigt afbalanceret for den ældre kat med omega-3 og organisk selen for at modvirke aldring.
SKU: 1100015
Manufacturer: Optimanova
199,95 kr.
Availability: Out of Stock - on backorder and will be dispatched once in stock.

Mature kat med kylling og ris 2 kg & 8 kg

Afvejet førsteklasses foder til modne katte fra det 7. leveår, med 75% kødandel, deraf 40% frisk kød, understøtter urinvejssystemet, med FOS & MOS, rig på omega-3 & omega-6.

Kattens opførsel og spisevaner minder meget om vildkatte, løver, tigre og leoparder. Først og fremmest er de kødædere fra naturen. Hvis katte levede i vildmarken, ville deres næring hovedsageligt bestå af frisk, fedtfattigt og proteinrigt kød. Visán Optima Mature er et ekstra letfordøjeligt tørfoder med en specialopskrift, der er tilpasset katte fra det 7. leveår. En kødandel på 75% sørger for masser af kvalitetsproteiner. En højteknologisk fremstillingsmetode gør det muligt, at forarbejde frisk kød med kun en enkelt opvarmning under produktionen og dermed sikre en lavere denaturering af proteinerne. Dette garanterer proteiner i topkvalitet. Også næringsstoffer og vitaminer bibeholdes stort set med denne metode. Omkring 40% af kødet består af frisk kød med 0% knogler, 30% dehydreret kød, som leverer essentielle aminosyrer, og 5% dehydreret lever, som gør foderet ekstra letfordøjeligt.

Katte, som er oppe i årene, får ofte urinvejs-lidelse og struvitsten. En fremragende kombination af mineralstoffer kan reducere ophobningen af urinsten og hjælpe med at opløse struvitsten. Tilsætningen af glukosamin og chondroitin kan fremme opbygningen af ledbrusken og virke forebyggende mod slidgigt. 
Righoldige omega-3 og omega-6 fedtsyrer kan styrke immunsystemet og beskytte imod adskillige sygdomme. Udviklingen og funktionen et sundt nerve- og hjertekredsløb fremmes. Kombineret med zink kan gendannelsen af huden og en sund og glansfuld pels understøttes. FOS er præbiotisk virkende stoffer, som fungerer forebyggende på udbredelsen af patologiske bakterier i tarmen og som kan fremme de gode bakterier, som sørger for en afvejet tarmflora. MOS, ligeledes med præbiotisk virkning, kan hjælpe med nedbrydningen af skadelige bakterier og deres vækst, samt styrke kroppens eget forsvar. Den vigtige aminosyre, taurin, er ekstra vigtig for katte, da de ikke selv kan producere stoffet i kroppen. Den understøtter syns- og hjertefunktionen og kan forebygge hjerte- og fordøjelsesforstyrrelser. Citrusekstrakt har et højt bioflavonid-indhold med antioxiderende virkning. Aldersprocessen sættes ned i tempo, cellebeskyttelsen styrkes og beskyttes mod frie radikaler.

Alle egenskaber i et overblik:

 • Til modne katte fra det 7. leveår
 • Understøtter urinvejene og leddene
 • Naturligt førsteklasses-foder
 • Enestående, skånsom og teknologisk avanceret fremstillingsmetode
 • Kødandel på 75%
 • 40% frisk kød: En højteknologisk produktionsteknik gør det muligt at forarbejde frisk kød med kun en enkelt opvarmning og dermed sikre en lavere denaturering af proteinerne - sikrer at proteinerne, vitaminerne og næringsstofferne er af topkvalitet, 0% knogledele.
 • 30% dehydreret kød: Rig på proteiner og essentielle aminosyrer til opbygningen af kroppens egne proteiner og enzymer.
 • 5% hydrolyseret lever: Utroligt letfordøjeligt pga. afspaltningen af proteinkæderne, rig på proteiner og vitaminer.
 • Uden hvede, med letfordøjeligt ris: Ris er letfordøjeligt og udløser sjældent allergier, sammenlignet med hvede.
 • Urinary Care: En fremragende kombination af mineralstoffer kan hjælpe med at reducere aflejringer af urinsten og at opløse struvitsten.
 • Glukosamin og chondroitin: Kann fremme opretholdelse af ledbrusk og fungere forebyggende mod slidgigt.
 • Omega-3 og omega-6-fedtsyrer: Styrker immunforsvaret og beskytter mod mange forskellige sygdomme. Hjertets kredsløb og nerverne styrkes ligeledes.
 • Huden- og pelses sundhed: Zink i kombination med omega-3 og omega-6 kan understøtte regenereringen af huden og fremme en sund og blank pels.
 • Præbiotika, FOS & MOS: FOS kan forebygge udbredelsen af patologiske bakterier og fremme de nyttige bakterier i tarmen - for en afbalanceret tarmflora. MOS kan hjælpe med at reducere skadelige bakterier og deres vækst og samtidigt gøre kroppens eget forsvar mere effektivt.
 • Rig på taurin: En righoldig aminosyre, som kattens egen organisme ikke kan producere. Understøtter synsevnen og hjertets funktion og virker også præventivt mod hjerte- og fordøjelsesforstyrrelser.
 • Citrus-ekstrakt: Indeholder righoldige antioxidanter, som kan hjælpe med at bremse alderstegn og ligeledes beskytte cellerne mod frie radikaler.
 • Tændernes sundhed: Optimalt calcium-/fosfor-forhold, forebygger og reducerer plak og dannelsen af tandsten.

Fodringsanbefaling

Optima Mature kattefoder er et fuldfoder.

Kattens vægtDaglig mængde ved normalvægtDaglig mængde ved overvægt
3 kg40 g-
4 kg55 g40 g
5 kg65 g50 g
6 kg80 g65 g
7 kg95 g80 g

Ingredienser:
Frisk kyllingekød (40%), mais, tørret fjerkrækød (30%), ris (15%), majsgluten, kyllingeolie, gær, risproteiner, kyllingeleverhydrolysat (5%), roepulp, fiskeolie, fisk, tørrede hele æg, salt, natriumpolyfosfater, inulin [kilde til fructooligosakkarider] (0,1%), mannanooligosakkarider (0,10%), citrusekstrakter med højt bioflavonoid-indhold, kaliumchlorid, yuccaekstrakt, glukosamin, chondroitin.

Tilsætningsstoffer:
Ernæringsfysiologiske tilsætningsstoffer:
Vitamin A (20.000 UI/mg), vitamin D3 (1.600 UI/mg), vitamin E (750 mg/kg), vitamin C (70 mg/kg), L-taurin (1.000 mg/kg), L-carnitin (75 mg/kg), DL-methionin (800 mg/kg), jern-sulfat-monohydrat (225 mg/kg), kalium-jodid (3,6 mg/kg), kobolt-sulfat-heptahydrat (1,20 mg/kg), kobber-sulfat-pentahydrat (12 mg/kg), mangan-sulfat-monohydrat (12 mg/kg), zink-oxyd (170 mg/kg), natrium-selenit (0,52 mg/kg).

Teknologiske tilsætningsstoffer:
Beskyttet med naturlige antioxidanter (tocoferoler) med aldershæmmende virkning gennem bekæmpelse af frie radikaler, som er med til at forsage kræftsvulster.

Analytiske bestanddele:

RåproteinRåfedtRåfibreRåaskeKalciumFosforKostfibreFugtighedOmega-3 fedtsyreOmega-6 fedtsyre
30.5 %13.0 %2.7 %6.7 %1.2 %1.0 %8.0 %9.0 %0.5 %2.7 %

Customers who bought this item also bought