OptimaNova Ketta Hairball v/Høsnarunga 8kg

SKU: 1100018
Manufacturer: Optimanova
429,95 kr.
Availability: Out of Stock - on backorder and will be dispatched once in stock.

Hairball kat med kylling og ris 8 kg

Førsteklasses tørfoder til katte fra 12 måneder, understøtter udskillelsen af hårboller, 75% kødandel - deraf 40% frisk kød , med FOS & MOS, rig på omega-3 & omega-6-fedt

Kattens opførsel og spisevaner minder meget om vildkatte, løver, tigre og leoparder. Først og fremmest er de kødædere fra naturen. Hvis katte levede i vildmarken, ville deres næring hovedsageligt bestå af frisk, fedtfattigt og proteinrigt kød. Visán Optima Hairball er et letfordøjeligt og helhedsorienteret tørfoder til udvoksede katte, med en sammensætning, der minder om kattens naturlige føde. En kødandel på 75% sørger for masser af kvalitetsproteiner. En højteknologisk fremstillingsmetode gør det muligt, at forarbejde frisk kød med kun en enkelt opvarmning under produktionen og dermed sikre en lavere denaturering af proteinerne. Dette garanterer proteiner i topkvalitet. Også næringsstoffer og vitaminer bibeholdes stort set med denne metode. Omkring 40% af kødet består af frisk kød med 0% knogler, 30% dehydreret kød, som leverer essentielle aminosyrer, og 5% dehydreret lever, som gør foderet ekstra letfordøjeligt.

Udskillelsen af slugte hår fremmes gennem et forhøjet indhold af fibre. I kombination med malt og fedt, kan fibrene binde foder og hår sammen og dermed transportere indholdet videre til tarmsystemet. En langvarig reduktion af hårboller kan opnås med dette foder.

Omega-3 og omega-6-fedtsyrer er essentielle for kattens organisme. De styrker immunforsvaret og beskytter imod mange forskellige sygdomme. Nervesystemet og hjertets kredsløbet styrkes også. Kombineret med zink, gør fedtsyrer huden og pelsen smukkere og sundere. FOS er stoffer med en præbiotisk effekt, som forebygger spredningen af patologiske bakterier i tarmen, men styrker de gode bakterier og sørger for en afbalanceret tarmflora. MOS, ligeledes med en præbiotisk effekt, kan hjælpe med at nedbryde og reducere bakterier, samt styrke kroppens eget immunforsvar. Den vigtige aminosyre, taurin, er essentiel for katte, fordi deres krop ikke kan producere den. Taurin understøtter syns- og hjertefunktioen og kan forebygge hjerte- og fordøjelsesproblemer. Citrusekstrakter har et højt indhold af bioflavonider med antioxiderende virkning. Aldringsprocessen sættes ned i tempo og cellerne beskyttes med frie radikaler.

Alle egenskaber i et overblik:

 • Til udvoksede katte fra det 1. leveår
 • Naturligt førsteklasses-foder
 • Mono-protein: Let fordøjeligt fjerkræ som eneste animalske proteinkilde
 • Enestående, skånsom og teknologisk avanceret fremstillingsmetode
 • Kødandel på 75%
 • 40% frisk kød: En højteknologisk produktionsteknik gør det muligt at forarbejde frisk kød med kun en enkelt opvarmning og dermed sikre en lavere denaturering af proteinerne - sikrer at proteinerne, vitaminerne og næringsstofferne er af topkvalitet, 0% knogledele.
 • 30% dehydreret kød: Rig på proteiner og essentielle aminosyrer til opbygningen af kroppens egne proteiner og enzymer.
 • 5% hydrolyseret lever: Utroligt letfordøjeligt pga. afspaltningen af proteinkæderne, rig på proteiner og vitaminer.
 • Uden hvede, med letfordøjeligt ris: Ris er letfordøjeligt og udløser sjældent allergier, sammenlignet med hvede.
 • Hairball Control: Et forhøjet indhold fibre, samt tilsætning af malt og fedt kan hjælpe med at binde foderet og de slugte hår sammen, så de bedre kan transporteres gennem fordøjelsessystemet. Dette kan forebygge dannelsen af hårboller på langt sigt.
 • Omega-3 og omega-6-fedtsyrer: Styrker immunforsvaret og beskytter mod mange forskellige sygdomme. Hjertets kredsløb og nerverne styrkes ligeledes.
 • Sund hud og pels: Zink, kombineret med omega-3 og omega-6, understøtter regenereringen af huden og giver pelsen et sundt og blankt udseende.
 • Præbiotika, FOS & MOS: FOS kan forebygge udbredelsen af patologiske bakterier og fremme de nyttige bakterier i tarmen - for en afbalanceret tarmflora. MOS kan hjælpe med at reducere skadelige bakterier og deres vækst og samtidigt gøre kroppens eget forsvar mere effektivt.
 • Rig på taurin: En righoldig aminosyre, som kattens egen organisme ikke kan producere. Understøtter synsevnen og hjertets funktion og virker også præventivt mod hjerte- og fordøjelsesforstyrrelser.
 • Citrus-ekstrakt: Indeholder righoldige antioxidanter, som kan hjælpe med at bremse alderstegn og ligeledes beskytte cellerne mod frie radikaler.
 • Tændernes sundhed: Optimalt calcium-/fosfor-forhold, forebygger og reducerer plak og dannelsen af tandsten.

Ingredienser

Frisk kylling (40%), ris, tørret fjerkrækød (30%), majs, majsgluten, kyllingeolie, gær, plantefibre, kyllingeleverhydrolysat (5%), fiskeolie, roepulp, fisk, tørrede hele æg, salt, maltekstrakt, natriumpolyfosfater, inulin [kilde til fructooligosakkarider] (0,1%), mannanooligosakkarider (0,1%), citrusekstrakter med højt bioflavonoid-indhold, kaliumchlorid, yucca-ekstrakt.

Tilsætningsstoffer

Ernæringsfysiologiske tilsætningsstoffer:

Vitamin A (18.000 UI/mg), vitamin D3 (1.500 UI/mg), vitamin E (500 mg/kg), vitamin C (65 mg/kg), L-taurin (975 mg/kg), DL-methionin (500 mg/kg), jern-sulfat-monohydrat (225 mg/kg), kalium-jodid (3,6 mg/kg), kobolt-sulfat-heptahydrat (1,2 mg/kg), kobber-sulfat-pentahydrat (10 mg/kg), mangan-sulfat-monohydrat (11 mg/kg), Zink-Oxyd (165 mg/kg), natrium-selenit (0,51 mg/kg).

Teknologiske tilsætningsstoffer:

Beskyttet med naturlige antioxidanter (tocoferoler) med aldershæmmende virkning gennem bekæmpelse af frie radikaler, som er med til at forsage kræftsvulster.

Fodringsanbefaling

Optimanova Hairball kattefoder er et fuldfoder.

Kattens vægt

Daglig mængde ved normalvægt

Daglig mængde ved overvægt

3 kg

50 g

-

4 kg

65 g

50 g

5 kg

80 g

60 g

6 kg

100 g

75 g

7 kg

115 g

85 g

Analytiske bestanddele:

Råprotein

Råfedt

Råfibre

Råaske

Kalcium

Fosfor

Kostfibre

Fugtighed

Omega-3 fedtsyre

Omega-6 fedtsyre

31,5 %

16,0 %

4,0 %

7,1 %

1,2 %

0,9 %

10,0 %

9,0 %

0,8 %

3,0 %

Customers who bought this item also bought