Mastercraft Topping Oksi 100g

SKU: 1000436
19,95 kr.
Availability: Out of Stock - on backorder and will be dispatched once in stock.

NATURLIG FORBEDRET SMAG

De nye BELCANDO® MASTERCRAFT toppings tillader dig at tilføje prikken over i'et til enhver tørfoder menu. De friske kød terninger er forsigtigt kogt i deres egen saft og blandet med nogle grøntsager. Det betyder, at deres energitæthed er lavere end den for en konventionel vådfoder. Toppings er "supplerende foder til tørfoder" - dette giver dig mulighed for at lave tørfoderet om til en frisk og naturlig smagseksplosion til din hund. Velsmagende, frisk og saftig. Vi garanterer at din hund vil vise dig, hvor meget han ser frem til sin friske middag med sin adfærd, mens du gør maden klar.

BELCANDO® MASTERCRAFT giver dig alt hvad du behøver for en varieret "hundens kost" og giver dig mulighed for at lave en ny menu hver dag.


Start med at vælge en eller flere varianter fra BELCANDO® MASTERCRAFT tørfoder, for her er det en vigtig pointe, vi kan alle lide forandring nu og da. Afslut med BELCANDO® MASTERCRAFT toppings og menuen er klar.

FODER FORSKELLEN

Er din hund en ægte gourmet, der sætter pris på smagen af sprødt tørfoder, og bløde kødstykker i velsmagende sovs? Så er vores toppings lige hvad du har brug for. Fordi igen den vigtige pointe er: hver ingrediens er nøje udvalgt til at passe ind med de andre, og hver portion sætter prikken over i'et på din menu. Hvorfor ikke prøve at kombinere frisk oksekød med en kalkun topping eller en af de mange variations muligheder?

Customers who bought this item also bought