Mastercraft Frísk Kalkun 2,2kg

SKU: 1000430
259,95 kr.
Availability: In stock
For sådan en ekstraordinær hundemad som BELCANDO® MASTERCRAFT må vi gøre mange ting anderledes. Det er lykkes i en opskrift, der smager så godt som hjemmelavet.

Kød indeholder vigtige elementer til opbygning og transformation af muskler, organer, sener og bindevæv, og hjælper således med at opretholde vigtige kropsfunktioner.
 
Som medlemmer af carnivor familien er hunde særligt gode til at forarbejde kød og omdanne de næringsstoffer, det indeholder i kroppens strukturer. Ud over mange vigtige aminosyrer (proteinblokke) indeholder kød mange vitaminer (især A-vitamin og forskellige B-vitaminer) og sporstoffer som jern.

Vi bruger kun frisk kød til at lave BELCANDO® MASTERCRAFT. Det indeholder ingen tørret kødmel, som findes i andre højkvalitets tørfoder produkter. Dette har givet os mulighed for at opnå et produkt der tidligere ikke var muligt. Vores meget blide Frisk Køds Teknologi anvendes til at forarbejde det ferske kød direkte ind i en foderpille.

TØRFODER

Dette kompenserer før-tørringstrinet, og de anvendte ingredienser forbliver friske indtil sidste behandling. Dette er den eneste måde, hvorpå kødets fulde smag kommer frem i tørfoderet. Med ensartet protein og fedtindhold er det muligt at ændre smagsvarianterne til enhver tid uden problemer.

Vi bruger ikke kødmel

Jo friskere kødet er når det forarbejdes og jo mildere denne forarbejdning er, jo lavere er tabet i næringsstoffer, og dermed smager produktet til din hund bedre!

HOLISTIC NUTRITION

Med en ansvarlig kost kombinerer vi friskhed, naturlighed og balance, hvilket fører til en bedre livskvalitet hos din hund. Derfor har vi sammen med vores ernæringseksperter sammensat BELCANDO®MASTERCRAFT og opskrifterne på holistisk basis. Vi bruger høj kvalitet, minimalt forarbejdede råvarer med alle deres naturlige komponenter som kilder til protein, fedt og kulhydrater.

Først og fremmest er naturligvis vores friske kød, som udgør hovedparten i vores opskrifter. Men hunde lever ikke kun af kød, derfor har vi valgt vores vegetabilske ingredienser såsom amaranth, fava bønner og kikærter med samme omhu.

Ud over disse primære næringsstofkilder bruger vi også specielt udvalgte ingredienser, der komplementerer produktets næringsstofprofil - og det indeholder i nogle tilfælde stoffer, der kan øge vitalitet og trivsel hos hunde, der fodres med det.

Resultatet er baseret på de holistiske principper - vi fremstiller et hundefoder, hvilket er mere end summen af de enkelte bestanddele!