Drool Stop

SKU: 1011826
199,95 kr.
Your price: 99,98 kr.
Availability: In stock

Hjælp til at holde fokus på hundens sundhed & trivsel

▪ Op til 95% mindre savl & vandspild omkring vandskålen

▪ Meget mindre våde ører, pels & skæg

▪ Hjælper hunde der drikker for hurtigt (Psykogen Polydipsi)

▪ Unisize – Passer til mange skåle mellem Ø 14-24 cm + Tungehullet kan tilpasses individuelt

▪ Patenteret dansk opfindelse, produceret i Danmark

▪ Fødevaregodkendt – Lavet af fødevaregodkendt materiale der kan genanvendes

▪ Brugervenlig – ældre, motorisk hæmmede, svagtseende & børn kan anvende Drool Stop

▪ Egen vandskål bliver spildsikker & skvulpefri - også på tur

▪ Gennemtestet & GARANTERET EFFEKT! - Eller pengene tilbage via Kvik-poulsen ApS

Løsningen for de mange hundeejere, der hver dag kæmper med at deres hund drikker for hurtigt, er nu kommet!

Vi er dem der kan garantere at vandsavl minimeres drastisk! Når din hund har været ved vandskålen, kan der ikke længere smides et vandfald på gulvet! Drool Stop minimerer dette meget!

Drool Stop afhjælper nemlig lige præcis dette problem, samt flere andre. Drool Stop er et rundt låg lavet til at kunne tilpasses mange skålstørrelser mellem 14 og 24 cm. Der er udformet et tungeformet drikkehul i midten af låget, dette sørger for at hunden skal bruge længere tid på at få samme mængde vand som før, derved kan hundens system nå at registrere at der nu er ”tanket op”.

Drool Stop er patenteret og udviklet over længere tid via RPT (Rapid Proto Typing).

Miljøvenlig på flere punkter, udviklet og produceret i kort radius i Danmark, i indpakning der er specialdesignet i genbrugspap og Drool Stop er lavet af genanvendeligt fødevaregodkendt materiale.

Drool Stop modvirker våde ører, vandpjask og savl omkring vandskålen med op til 95%! Det er simpelthen nyheden der vil revolutionere hverdagen ved vandskålen. Både for de mange hunde som ikke længere behøver at våd i ansigtet hele dagen, men så sandelig også for de mange hundeejere der bruger uanede ressourcer på at tørre op efter at bedstevennen har slukket tørsten. Det samme gælder hvis man er motorisk hæmmet eller svagt seende, i og med man kommer en indsats i vandskålen som holder på vandet, gør man praktisk talt sin egen skål til den mest spildsikre på markedet.

Det er en optimal opfindelse, der kan bruges inde, ude, på farten i transportburet, i toget, på båden, i flyet og på visit ved venner og bekendte, man kan hermed altid have vand tilgængelig for sin hund.

Relevant for alle hundeejere!

Sundhed & trivsel Ingen våde ører & meget mindre vådt skæg! Optimér din hunds sundhed & trivsel i hverdagen med Drool Stop i vandskålen.

Vi har som hundeejere affundet os med at hunden er våd når den har drukket af vandskålen. Men det har hunden ikke, der er en grund til at den ryster sig når den bliver våd. Den syntes det er ubehageligt og ryster derfor vandet af sig.

Hunden har også oplevet at blive afvist efter den har været ved vandskålen, uden at den forstår hvorfor. Det er som hundeejer hjerteskærende at opleve. Nu kan du hjælpe din bedste ven til en bedre hygiejne og trivsel når tørsten slukkes.

Drool Stop kan hjælpe dig med at holde fokus på din hunds sundhed & trivsel.

Så let er det Drool Stop kommer i én størrelse du kan tilpasse. Original størrelse er 24 cm og kan let klippes med en almindelig saks ned i størrelserne 14, 16, 18, 20, 22 cm bare følg klippelinje på bagsiden. Det giver en masse skåle Drool Stop kan passe i, så længe skålformen er med skrå kanter. Den passer også i mange alm. glasskåle, stålskåle & porcelænsskåle. Så det er let at tilpasse til jeres stil.

Tilpas drikkehullet

Drikkehullet kan tilpasses individuelt til alle hunde, også din. Du kan justere drikkehullet efter din hunds tungebredde, følg klippelinjerne på bagsiden.

En bedre hygiejne til hverdag Drool Stop er skabt for at forbedre din hunds sundhed & trivsel omkring vandskålen. Kun med Drool Stop kan din hund undgå at pjaske hele hovedet fyldt med vand når den drikker af sin vandskål. Når din hund undgår at være våd hele tiden, mindskes risikoen for diverse følgesygdomme også.

Tanken bag Drool Stop er at ændre din hunds drikkeritual en smule. Istedet for at din hund kan pjaske hele hovedet til, kan den kun slynge vandet ind i munden. Det er takket være det aflange drikkehul, at der er så drastisk en effekt. Specielt designet med fokus på hundens naturlige drikkemåde.