Belcando Eldri Hundar 12,5 kg

FOR VOKSNE, OVERVÆGTIGE ELLER ÆLDRE HUNDE AF SMÅ OG MELLEMSTORE RACER MED OVERFØLSOMHED OVER FOR KORN
SKU: 1000675
Manufacturer: Belcando
549,00 kr.
Availability: Out of stock
Det særligt velsmagende alternativ til ældre hunde med følsomhed over for korn. De bedste råvarer som amarant, næringsrig krill og masser af frisk fjerkræ giver den firbenede ven alt, hvad den har brug for i en høj alder. Det giver os også mulighed for at skifte fra vores fineste GF-sorter til en aldersmæssig diæt for den lille senior i den sædvanlige opskrift af høj kvalitet uden korn. Mixet med varmt vand er der skabt en lækker sauce, hvilket gør BELCANDO® Finest GF Senior til en meget speciel delikatesse selv for kræsne hunde.
Animalsk proteinindhold af total protein: 75 % (af fjerkræ 50 %, af fisk/ krill 15 %, af gelatine 10 %)
BELCANDO® Finest har fået tilsat en speciel sauce for at fremme smagen. Ved omhyggeligt at blande 3 dele BELCANDO® Finest med 1 del varmt vand (40-50 °C) dannes et særdeles lækkert lag sauce over foderpartiklerne. Dette er en særlig delikatesse for kræsne hunde. Også ved tørfodring udmærker BELCANDO® Finest sig ved fremragende smag.

VORES VIGTIGSTE BESTANDDELE

Image
PROAGIL
Fremmer på grund af gelatine-/kollagenhydrolysat dannelsen af ledbrusk og forebygger således ledproblemer.
Image
PROVITAL
Styrker hundens immunforsvar med cellevægskomponenter (beta-glucane) af naturligt gær.
Image
PROBIOTIKA
Tarmstabiliserende probiotika-kulturer støtter fordøjelsen, fremmer afføringens stabilitet og reduzcerer ubehagelig ekskrementlugt.

FREMSTILLET UDEN BRUG AF

Image
KORN
Image
SOJAPROTEIN
Image
MÆLKEPRODUKTER