My Selection v/Dunnu 5kg

SKU: 1000479
299,95 kr.
Availability: In stock

My Selection med and er et kornfrit Super Premium ”semi moist ” bløde foderpiller til voksne hunde i alle racer.

My Selection har udviklet en genial kombination af våd- og tørfoder. Foderet er formet som pillerne i traditionel tørkost, men indeholder langt mere fugt. Resultatet er et halvtørret hundefoder, som er fast, men samtidigt dejligt blødt og saftigt!

Foderet er produceret i en af de bedste produktionsmaskiner og anvendt en af de mest avancerede teknologier ved hjælp af en dampforbedringsteknik for at sikre, at ingrediensernes ernæringsprincipper forbliver uændret under de forskellige processer.

Ingredienserne er af top kvalitet og vælges i henhold til deres oprindelse og behandlingsmetode; samme kriterium gælder for frisk kød, alt omhyggeligt udvalgt og leveret af certificerede slagterier, som også levere til mennesker.

Ligeledes i transportfasen overholdes de krævede kvalitetsstandarder for at bevare ingrediensens friskhed, indtil de bruges.

Alt foderet undersøges i samarbejde med ernæringsfysiologer og med universiteter. Forsker teamet er altid på arbejde, for bedre at imødekomme vores små venners ernæringsmæssige behov under fuld respekt for deres naturlige diæt.

Al emballage gennemgår løbende kontrol for at sikre integritet og for at sikre, at den forbliver intakt og bevarer både mad og aroma på den bedste måde.

æringsprincipper forbliver uændrede under de forskellige processer.

Foderet indeholder kun én animalsk proteinkilde, Andekød indeholder større mængder af magnesium, som har en vigtig betydning for muskler og nervesystem. Ligeledes indeholder denne proteinkilde Thiamin, som har en gunstig indvirkning på nerver og stofskifte.

Indholdet af tang i foderet bidrager med vigtige, probiotiske egenskaber, der holder din hunds tarmflora og fordøjelse i topform.

Foderet er 100 % kornfrit og indeholder ingen farvestoffer, konserveringsmidler eller smagsforstærkere.

Foderet indeholder INGEN ANIMALSKE biprodukter eller benmel.

Når du vælger My Selection foder til din hund, vælger du altså ren, naturlig hundemad i bedste Super Premium kvalitet.

Foderet er desuden beriget med kobber, der er et essentielt mikromineral, som findes i hundens krop.

Kobber indgår i rigtig mange processer i kroppen, blandt andet i dannelsen af hæmoglobin, som er det protein i de røde blodlegemer, der transporterer ilt fra lungerne og ud til kroppens væv, muskler og hjernen.

Udover at forebygge blodmangel hos den voksne hund, er kobber også med til at booste hundens udnyttelse af tørfoderets ernæringsværdi.

Yucca Schidigera ekstrakt er rig på saponiner og polyfenoler, der ligeledes har en understøttende effekt på sunde led og hjælper til at bekæmpe inflammation i disse.

My Selection kort

Uden GMO-ingredienser.

Uden tilsat sukker.

Uden kunstige/naturlige aromastoffer og smagsfremmere.

Uden konserveringsmidler - hverken naturlige/kunstige.

Uden farvestoffer af nogen art - hverken naturlige/kunstige.

Uden Gluten

Uden korn

100 % frisk kød

God for hundens led

God for hundens fordøjelse

Godt for din hunds tænder

Single protein

Produktet er naturligvis produceret uden dyreforsøg.

Sammensætning: Frisk ande kød (40%), forarbejdet andeproteiner (21%), ærte stivelse, ærter,  fedt (7%), kartofler, tørret sukkeroemasse, hydroliseret leverproteiner (2%), gør, natriumchlorid, tang (0,24%),  gærprodukt (MOS 0,16%), mojave yucca (0,026%), mælketistelfrø (Silybum marianum L.)(0,02%), dehydreret granatæble skal (Punica granatum) (0,02%), dehydreret hunderosegrugt Rosa Canina LR, Pendulina L.)(0,002).

Analyse: Råprotein 25%, Råfibre 2,3%, Råfedt 14%, Råaske 8,8%, Vand 18%, (calcium 1,4%, fosfor 0,9%).

Næringsindhold pr. kg.: 3a672a vitamin A 17500 UI, 3a671 vitamin D3 1200 UI, 3a700 vitamin E (tr alfa toc. Acet.) 155 mg, 3b405 kobber (kobber II sulfat pentahudrat) 13 mg, 3b101 jern (jern II carbonat) 26 mg, 3b502 mangan (mangan 11-oxid) 52 mg, 3b605 zink (zinksulfatmonohydrat 59 mg, 3b201 iod (kaliumiodid) 3,55 mg, 3b801 selen (natriumselenit) 0,14 mg

Anbefalet daglig fodermængde:

10 kg - 165 g

14 kg - 215 g

18 kg - 260 g

22 kg - 300 g

26 kg - 340 g

30 kg - 380 g

34 kg - 415 g

38 kg - 450 g

42 kg - 485 g

Fodermængden kan reduceres hvis hunden er mindre aktiv. Sørg altid for at hunden har adgang til frisk vand, Fodret opbevares køligt og tørt

Customers who bought this item also bought